Categorie: Bucket List

Een zomer vol waterpret in je tuin

Vandaag de dag lijken de zomers steeds langer, warmer en droger te worden. Voor echte zonaanbidders is dat natuurlijk heel fijn. De warmte is helaas niet alleen maar fijn, het is steeds vaker echt heet en de ene hittegolf volgt de andere op. Het is dan wel zo lekker om in de zomer even lekker af te koelen en voor je kinderen is er in de zomer niks leukers dan te spelen met water. Wij geven je een aantal tips om je tuin te veranderen in een waterparadijs.

(meer…)

Wat geef je iemand die geslaagd is?

cadeaus voor een geslaagde

Iemand van jouw vrienden is geslaagd en je wilt hem of haar een leuk cadeau geven, maar je weet niet wat? Lees dan even verder, want wij geven je in dit artikel een aantal tips voor een leuk cadeau. Een cadeau blijft natuurlijk wel heel persoonlijk, maar wij hopen je in ieder geval een stukje op weg te helpen naar een geslaagd en passend cadeau.

(meer…)

Een leuk dagje uit: het nijntje museum

Behoefte aan een gezellig uitje met de kids? Een grote aanrader is dan het nijntje museum in Utrecht. In dit kleurrijke speelparadijs gebaseerd op het Nederlandse icoon kan jouw kind spelenderwijs leren over taakjes in en om het huis. Het nijntje museum is gebaseerd op het huis van het lieve witte konijntje. Zo kan er gespeeld worden in de tuin van nijn om kennis maken met de verschillende dieren uit de verhalen van de nijntje boeken en kan je alles leren over de keuken van nijntje en wat voor lekkers ze daar in klaar maakt.

(meer…)