Als je moeder bent van een dochter mag jij je zelf af en toe ook weer als een kleine meid gedragen. Bovendien kan jij ook weer op zoek naar het leukste speelgoed voor je kleine meid. En zeg nou zelf, hoe leuk vond jij het om met poppen te spelen? Wij vertellen je over 3 unieke poppenhuis merken voor uren speelplezier.

Kidkraft

Kidkraft poppenhuis

Kidkraft is een merk dat bekend staat vanwege hun grote assortiment houten speelgoed. Hun bekendste product is misschien wel de houten speelgoedtrein. Zeg je houten speelgoed, dan zeg je Kidkraft. Kleine prinsesjes kunnen hun geluk niet op met een Kidkraft poppenhuis. Deze poppenhuizen zijn niet alleen mooi en stijlvol, ze zijn ook allemaal lekker meisjesachtig. Van prachtige paleizen tot knalroze inrichtingen, Kidkraft weet precies waar kleine meiden van houden. Zo vind je in het assortiment van Kidkraft ook het kasteel van Frozen.

Project Dollhouse

Project Dollhouse poppenhuis

Project Dollhouse is een jong, Nederlands bedrijfje dat pas sinds kort poppenhuizen en poppenhuis meubeltjes maakt. Project Dollhouse is begonnen toen Iris en Etienne du Maine een dochtertje kregen. Zij gingen aan de slag met hun eigen poppenhuis en maakten ook hun meubeltjes helemaal zelf. Deze producten sloegen in als een bom! Al snel moest er een webshop aan te pas komen en tegenwoordig werkt Project Dollhouse al met een klein team van ontwerpers om nieuwe huizen en meubeltjes te ontwikkelen. De Project Dollhouse poppenhuizen zijn allemaal een stuk moderner dan het gemiddelde poppenhuis. De huizen en meubeltjes zijn helemaal van deze tijd. Dat maakt deze poppenhuizen erg gewild.

En heb je zelf nou een leuk idee voor een poppenhuis? Dan kan Project Dollhouse het helemaal op maat maken voor je. Kijk snel op hun site voor meer informatie.

Legler

Waar Project Dollhouse de moderne weg in slaat, gaat Legler terug naar de basics. Deze houten poppenhuizen zijn echte klassiekers. Dit zijn sfeervolle, mooi gedecoreerde huisjes met leuke details, zoals raamluiken en het mooie aan Legler poppenhuizen is dat deze ook dicht kunnen. Zo kan jij dat poppenhuis altijd een mooie plek geven in de woonkamer of in de slaapkamer, zonder dat het een rommel lijkt te zijn.

De Legler poppetjes zijn ook hartstikke schattig. Dit zijn kleine houten poppetjes in verschillende stijlen. Ga je helemaal voor traditie? Kies dan voor een gezinnetje in klederdracht, dan is je klassieke poppenhuis helemaal af!


Legler poppenhuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *