Ga je een dagje shoppen in Utrecht? Dan moet je echt eens langs gaan bij Zininshop. Dit is een leuke, sfeervolle winkel met meubeltjes, woonaccessoires en heel veel food en drinks voor genietmomentjes. De winkel bevindt zich aan de Burgemeester Reigerstraat, net buiten het centrum. Maar een bezoekje is het zeker waard.

Over Zinin

de winkel van Zininshop

Zininshop is een winkel in het Maliekwartier in Utrecht. Dit is een sfeervolle wijk met veel horecagelegenheden. Bij Zininshop kan je terecht voor vrijwel alles wat je op en om de tafel nodig hebt. Van glazen en mokken, tot complete serviezen en tafellinnen, je vindt het allemaal bij Zinin. Zo vind je hier een uitgebreid assortiment servies van de merken Rice en Dibbern. Rice heeft een heel breed assortiment servies en bestek in allerlei bonte verzamelingen en kleuren. Voor een rustigere uitstraling kan je bij het Dibbern servies terecht.

Verder vind je van een heleboel andere mooie merken servies, bestek en woonaccessoires. Van Doppers tot duurzame vershoudzakjes en van kussens en kandelaren tot kookboeken en ovenschalen.

Food & Drinks bij Zinin

Alle smaken Kusmi Tea vind je bij Zininshop

Bij Zinin kan je ook terecht voor verschillende etenswaren en dranken. Zo heeft Zinin een groot assortiment Kusmi thee. Dit is een merk dat al sinds 1867 theesmaken creƫert. Deze Russische thee was een favoriet onder de tsaren van Rusland. Tot op de dag van vandaag kan je de Tsarevna Kusmi thee nog kopen. Je kunt vrijwel alle soorten Kusmi thee bij Zinin kopen. Verder verkopen ze ook een aantal heerlijke soorten koffie en chocolade van merken als Tony Chocolonely en Whittard.

Heb je een verjaardag of wil je een cadeautje geven aan iemand? Ga dan eens langs bij Zinin. zij zitten boordevol inspiratie en kunnen een heel leuk cadeau maken met verschillende producten om lekker van te genieten.

Waarom moet je naar Zininshop?

De dames bij Zininshop weten de winkel heel gezellig en sfeervol aan te kleden. Door producten van verschillende merken te combineren komen zij tot de leukste decoratieve samenstellingen voor op tafel of in huis. Daarnaast kan jij hier terecht voor heerlijke koffie, lekkere thee en smakelijke chocolade. Daar krijg je toch ZININ!

Zininshop heeft ook een webshop, neem een kijkje op hun website voor hun assortiment of ga een keer langs bij de winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *