Categorie: Kids

Een zomer vol waterpret in je tuin

Vandaag de dag lijken de zomers steeds langer, warmer en droger te worden. Voor echte zonaanbidders is dat natuurlijk heel fijn. De warmte is helaas niet alleen maar fijn, het is steeds vaker echt heet en de ene hittegolf volgt de andere op. Het is dan wel zo lekker om in de zomer even lekker af te koelen en voor je kinderen is er in de zomer niks leukers dan te spelen met water. Wij geven je een aantal tips om je tuin te veranderen in een waterparadijs.

(meer…)

5x leuke kinderfeestjes

Kinderfeestje

Een kinderfeestje aan het plannen? Dat is vaak nog best moeilijk. Het moet leuk zijn voor iedereen, maar het mag ook absoluut niet saai zijn of te moeilijk. Wij geven je 5 ideeen voor een onvergetelijk kinderfeestje.

(meer…)

7 ideeën voor waterpret in de tuin

pret met watersproeier

In de zomermaanden kunnen je kinderen lekker buiten spelen. Wat is er dan leuker om met mooi, zomers voor een beetje waterpret te zorgen. Naast opblaasbare zwembadjes en waterballonengevechten, kan je tegenwoordig nog veel meer leuke dingen in huis halen, zodat jij je tuin kunt omtoveren tot een waterpretpark voor je kinderen.

(meer…)

De leukste kinderkleding voor de zomer

Vingino by Daley Blind

Op het moment van schrijven (21 maart) is dan eindelijk de lente begonnen. Yes! het zonnetje laat zich steeds vaker zien. De zomergarderobe kan weer uit de kast! Maar dan merk je ineens hoe flink je kind gegroeid is. Die zomerkleding van vorig jaar past hij of zij niet meer. Wij geven je een aantal tips voor de leukste zomeroutfits van dit jaar.

(meer…)

De mooiste poppenhuizen voor meisjes

Mooie poppenhuizen voor meisjes

Als je moeder bent van een dochter mag jij je zelf af en toe ook weer als een kleine meid gedragen. Bovendien kan jij ook weer op zoek naar het leukste speelgoed voor je kleine meid. En zeg nou zelf, hoe leuk vond jij het om met poppen te spelen? Wij vertellen je over 3 unieke poppenhuis merken voor uren speelplezier.

(meer…)