Behoefte aan een gezellig uitje met de kids? Een grote aanrader is dan het nijntje museum in Utrecht. In dit kleurrijke speelparadijs gebaseerd op het Nederlandse icoon kan jouw kind spelenderwijs leren over taakjes in en om het huis. Het nijntje museum is gebaseerd op het huis van het lieve witte konijntje. Zo kan er gespeeld worden in de tuin van nijn om kennis maken met de verschillende dieren uit de verhalen van de nijntje boeken en kan je alles leren over de keuken van nijntje en wat voor lekkers ze daar in klaar maakt.

Spelenderwijs leert je kind zoveel meer! De visie van Dick Bruna, de bedenker en ‘papa’ van nijntje, was dat kinderen het vooral leuk moesten hebben met nijn. Tuurlijk is het geweldig als ze wat leren maar dat komt pas op de tweede plek.

Het nijntje museum is het leukst voor de allerkleinste tussen 1 en 5 jaar. Er is voor hen genoeg te ontdekken tijdens het rennen, kruipen en spelen. Daar moet je als ouder wel van genieten! Voor volwassenen zelf is er wel minder te doen. Maar dat heb je er wel voor over, toch?

Dus trek de avontuurlijke schoenen aan en kom langs bij het nijntje museum middenin het Museumkwartier in Utrecht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *