“Perfectly crafted to fit your body”, zo luidt het motto van de website shirtsofcotton.com. ShirtsofCotton verkoopt heerlijk zachte T-shirts van een degelijke kwaliteit voor een goede prijs. Op shirtsofcotton.com vind je een heuse collectie van T-shirts. Via de webshop kan je deze heerlijke shirts snel en gemakkelijk bestellen.

Het belang van een goed T-shirt

Bij shirtsofcotton.com hechten ze veel waarde aan de kwaliteit van de T-shirts. T-shirts moeten aanvoelen als een tweede huid, stevig maar toch zacht. Omdat er een enorm aanbod is in T-shirts en je nooit weet of het daadwerkelijk goede kwaliteit is, hebben oprichters Mark Boekraad en Sean Heukels een webshop opgericht die enkel en alleen kwalitatief zeer goede T-shirts verkoopt. Zo weet je zeker dat je een goede koop hebt.

Dit is het perfecte T-shirt

De T-shirts op shirtsofcotton.com zijn geschikt voor iedereen. Is dat wel mogelijk dan? De initiatiefnemers ontdekten dat het perfecte T-shirt niet bestaat, maar wel dat de perfecte pasvorm bestaat. Deze pasvorm of fit past rond het lijf van het grotendeels van de mannen. En dat T-shirt ziet er voor shirtsofcotton.com als volgt uit:
• Extra lang
• Licht getailleerd
• Gemaakt van speciaal geselecteerd katoen
• Stevige toch zachte naden
• Kleurvastheid (belangrijk bij de blauwe, grijze en zwarte T-shirts)
• Voorgekrompen
• Extra ruimte onder de oksels
• Verkrijgbaar met verschillende soorten “halzen”.

Verschillende halzen en kleuren

De T-shirts van ShirtsofCotton kun je kopen in diverse kleuren. Namelijk in het wit, blauw, grijs en zwart. Daarnaast kun je kiezen uit een ronde hals of een T-shirts met een V-hals. De V-hals is verkrijgbaar in verschilldende “dieptes”.

Niet meer verder zoeken naar het perfecte T-shirt

Probeer gewoon eens een T-shirt van ShirtsofCotton, gegarandeerd dat jij daarna nooit meer verder gaat zoeken naar het perfecte T-shirt maar dat jij direct de website shirtsofcotton.com opent en daar voortaan je T-shirts koopt.

Lees meer over fashion trends, shops en inspiratie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *