Met woonaccessoires geef jij je huis een unieke, persoonlijke stijl. Wil jij je echt thuis voelen in je woning? Dan zijn leuke accessoires en decoratieve items onmisbaar. Wij geven je graag een beetje inspiratie om de leukste woonaccessoires te ontdekken voor jouw interieur. Wij gaan in op de laatste trends en de echte musthaves van dit moment.

Sfeervolle verlichting

Met sfeervolle verlichting zorg je voor een intieme, persoonlijke sfeer. Je kunt natuurlijk een of twee grote lampen aanzetten, maar door juist te spelen met kleinere lichtbronnen kan je zorgen voor wat meer sfeer en romantiek. Maak gebruik van stijlvolle kandelaars of kamers om je woonkamer een intieme sfeer te geven of zorg voor een mooi lichtspel. Dit kan je heel goed doen door voor een lamp te kiezen die zorgt voor een schaduwtekening. Denk bijvoorbeeld aan spots met een frame of een stijlvolle bamboe lamp. In de afbeelding hiernaast zie je een stijlvolle bamboe lamp van It’s About RoMi. Op de foto krijg je een goede indruk van de warme sfeer die je met deze lamp kunt creëren. 

Bamboe is helemaal hip, dus als je op zoek bent naar een lamp die zorgt voor een mooi lichtspel, zul je er ongetwijfeld eentje vinden die gemaakt is van dit mooie materiaal. Natuurlijk kan je eenzelfde effect verkrijgen met een houten of stalen lamp.

Meer groen in huis

Een van de laatste trends op het gebied van interieur, zijn grote, groene planten. Denk bijvoorbeeld aan vetplanten, bananenbomen of een geldboom. Door de natuur in huis te halen zorg je niet alleen voor meer sfeer in huis, maar in veel gevallen dragen de planten ook bij aan een zuivere lucht. 

Omdat planten ook gezien mogen worden zie je de laatste tijd steeds vaker bloempotten in een plantenstandaard staan, zodat ze mooi op ooghoogte staan, maar voor kleinere planten kan je ook een plantenhanger gebruiken. Wat je ook steeds vaker ziet, is dat mensen hun planten in een stijlvolle rieten mand plaatsen. Juist door veel te combineren met verschillende soorten planten in verschillende potten en op variërende hoogtes, kan je echt een stukje natuur in huis halen. De bloempotten en plantenbakken van Ferm Living zijn hierin bijzonder, de stijlvolle plantenbakken van dit merk zijn erg gewild en geschikt voor vrijwel elke kamerplant. 

Een knusse sfeer

Zeker in het najaar wil je het gezellig maken in huis. Daarvoor heb je natuurlijk wel het een en ander nodig. Zeker als jij een industriële of minimalistische woonstijl hebt, kan je huis er in de donkere dagen wat koud of kil uitzien. Wil jij iets meer warmte en sfeer uitstralen in je woning? Kies dan voor een stijlvol vloerkleed. Met name vintage kleden zijn vandaag de dag helemaal terug en als je iets wilt hebben dat meer in het oog valt, dan kan je ook nog voor een wandkleed gaan. Niet alleen is dit een hele stijlvolle aanwinst voor je woning, het kan ook de akoestiek in je huis verbeteren. 

Welke woonaccessoires mogen niet ontbreken in jouw interieur?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *