Iemand van jouw vrienden is geslaagd en je wilt hem of haar een leuk cadeau geven, maar je weet niet wat? Lees dan even verder, want wij geven je in dit artikel een aantal tips voor een leuk cadeau. Een cadeau blijft natuurlijk wel heel persoonlijk, maar wij hopen je in ieder geval een stukje op weg te helpen naar een geslaagd en passend cadeau.

cadeaus voor een geslaagde

Tijd voor champagne!

Een geslaagd feestje is natuurlijk het perfecte moment om een fles champagne te ontkurken! Een leuk cadeau dus om te geven. De kans is groot dat de geslaagde meerderjarig is, maar check het wel altijd even. Hoe leuk is het om een fles champagne te ploppen op iemands diploma?

Als je hem samen ontkurk maak je het moment nog specialer. Wil je het cadeau nog unieker maken? Laat dan een speciale tekst op de fles champagne bedrukken. Er zijn genoeg partijen die dit voor je in orde kunnen maken.

Een bosje bloemen doet het nog altijd goed

Je kunt ook gewoon voor een ouderwets bosje bloemen gaan natuurlijk. Speciale gefeliciteerd bloemen met een geslaagd kaartje erbij zijn ideaal om te geven in deze situatie. Tegenwoordig heb je veel shops en bedrijven die speciale boeketten maken voor elke gelegenheid.

Laat zien dat je de geslaagde goed kent met een uniek cadeau

Weet jij precies wat degene die geslaagd is leuk vindt? Dan kun je natuurlijk een stapje verder gaan dan bloemen of champagne. Geef hem of haar iets wat hij of zij ├ęcht leuk vindt. Houdt de geslaagde bijvoorbeeld heel erg van formule 1? Geef dan eens een ritje in een formule 1 auto cadeau. Of wil de geslaagde al heel lang parachute springen? Wat let je om hem of haar dit cadeau te geven? Misschien is het wat prijzig inderdaad.. Goedkoper kan het ook! Houdt iemand van wijn, bier of thee. Geef dan een high beer, high wine of high tea cadeau of neem hem of haar mee naar zijn of haar favoriete restaurant.

Geld

Wanneer iemand net is geslaagd voor zijn of haar opleiding is geld misschien wel het beste cadeau. We hoeven het niet onder stoelen en banken te schuiven, maar student zijn is meestal geen vetpot. Maak daarom de geslaagde blij met een mooie envelop met geld. Doe er eventueel nog een bloemetje bij! Meestal hebben afgestudeerden wel plannen om een mooie reis te maken of een leuk feestje te organiseren. Door een bijdrage te leveren, gaat het budget omhoog en kan je helpen om deze plannen te verwezenlijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *